Активации

Активации на късмета

 
 Активации Описание на активацията 

 Сгряване на паричната звезда

Тази активация е много проста за използване но много мощна. Най - честите резултати са -  увеличаване броя на клиентите, сделките, приходи от продажби, ако сте в сферата на бизнеса. Ако ли не сте, можете да получите неочакван подарък или неочакван бонус в работата. При различните хора сработва, различно в зависимост от основния източник на доходи.

 Благородните помощници на годината

  •  за помощ от мъж;
  • за помощ от жена;
  • за повдигане от мъртва точка;
  • за връщане на дългове;
  • за щастие и пълнота в живота,
    при дълга депресия и труден период

Птица, падаща в гнездо 

Това е любимата на много хора активация, тъй като не е необходимо нищо да се прави - просто сядате в определения сектор и мечтаете, мислите за желаното от вас. Другото поради, поради което хората харесват тази активация е, че тя е парична - парите идват от нищото, човек само трябва да си пожелае по време на активацията и парите идват, естествено на всеки според неговия мащаб, на някой 100 на други 1000.

Зеления Дракон, обръща глава 

 Тази активация, активира кариерата и богатството. Тя носи просперитет и слава, стабилност, развитие на бизнеса. Особено е благоприятна за тези които имат бизнес и за хора, чийто доход зависи от броя на клиентите. Тя може да донесе значително увеличение на работата. Зеления Дракон, дава бавен, но стабилен и надежден ръст на благосъстоянието.

Активиране на Тримата Генерала 

Това е стратегическа сила, която води до успех и просперитет. С активиране на успеха и просперитета, стъпка по стъпка, животът ви ще се промени, натрупаната енергия ще се трансформира в творчески потенциал, и вие ще постигнете успех и просперитет.

Разходки за повишение на късмета 

Това е движение за набиране на благоприятна енергия. Движение или ходене по пътя в благоприятно направление, може да усвоите благоприятните енергии и да ги впрегнете да работят за вас. Използвайки тяхното влияние за решението на вашите цели и задачи - придвижване по кариерната стълба, романтически късмет, здраве, финанси, изпити, подобряване на комуникацията с децата и т.н.

Вграждане на необходими хора или пари   

Тази активация се използва в следните случаи:

  • Ако вашият доход зависи от броя на клиентите - за привличане на потока от клиенти във вашия офис или магазин;
  • Ако вие сте самотни и мечтаете да срещнете вашата втора половинка - за появата на партньор;
  • И също така - за раждане на дългоочаквано бебе.

 

Академически късмет

Тези активации ще помогнат на вашето дете, да се учи по - добре, да постига успехи в учението, да взима с успех изпитите си.

 

Романтичен късмет

Тези активации допринасят за повишаване на атрактивността в  очите на другите, и повишават шансовете за запознанства. Може да се използват за срещи и публични изяви (от защита на диплома до участие в  конференции)
 Пътешестващ кон Използва се за създаване на движение при боксуващи дела, забавяне на решение на въпрос, за ускоряване на продажба на жилище, сменя на жилище, за предприемане на дългоочаквано пътуване/пътешествие, което все е отлагано по някакви причини. 
 Индивидуална активация Индивидуалните активации се изчисляват на база вашата карта от Четирите стълба на Съдбата, с вашите благоприятни елементи. Това са най - мощните активации, които може да се използват когато - има затлачване на делата ви, предстои ви важно събитие, за което трябва да се подготвите, имате здравословни проблеми. Идва точния доктор, повиша се % на успешните  операциите.
Индивидуален календар на късмета  Хората, които искат да живеят в потока на късмета, планират своите действия в съответствие с индивидуални календари. Календара е разчетен лично за вас, той е направен на база вашата дата на раждане, вашите лични помощници и т.н. Когато всичките ваши действия имат подкрепата на вълните на времето, целите се постигат по - гладко, лесно и бързо.
placeholder