fon ny

Защо и какво е важно?
По принцип няма значение къде ще поставите елхата:)!
Важно е дали на тази елха ще има гирлянди и колко активни ще бъдат те на това място, в което ще стои вашата елха.

Защо е важно къде ще видят гирляндите?
Във Фън Шуй има две понятия - Ин и Ян. Към Ян се отнася активност - врати, огън, проходи, фонтани, река.
Ако този Ян се намира в благоприятен сектор, това допълнително ще активира енергията, която може да ви донесе късмет - ще ви дадат премия, ще ви повдигнат заплатата, ще ви върнат заем, ще ви се повдигне настроението, ще ви дойде нова идея и т.н.
Ако има активност в негативен сектор - обратното, парите може да си отидат: глоби, дълговете не се връщат, загуба на здраве, роднини, непредвидени разходи.
Затова защо да не съвместим полезното с приятното, красотата да навести вашия дом и да подобрите късмета си с едно действие?

Места, в които е благоприятно за използвате гирлянди, за посрещане на новата година са:

2019ЮГО-ИЗТОК и ЮГ.


В останалите места е най-добре да не използвате гирлянди и да не палите свещи.

Северозапад - бяла или зелена елха без гирлянди; с бели, сребърни, златни или сини украшения. Без активност на това място. Тук трябва да бъде тихо и спокойно.
Север - бяла или зелена елха; без гирлянди; с бели, сребърни, златни и сини украшения. Тук трябва да бъде тихо и спокойно.
Юг - всякаква елха; може с гирлянди; с жълти, червени украшения. Може да проявявате много активност тук.
Югозапад - бяла или зелена елха; без гирлянди; с бели, сребърни, златни и сини украшения. Благоприятна е активността, но без Огън.
Югоизток - всякаква елха; с гирляни; с жълти и червени украшения. Благоприятни са свещите.
Изток - бяла или зелена елха без гирлянди, със сини или зелени украшения. Без изилишна активност на това място. Особенно неблагоприятен е Огъня.
Запад - всякаква елха; без гирлянди; с бели, сребристи, златни или сини украшения.
Североизток - всякаква елха; без гирлянди, с бели и сини украшения.

Кога е най-добре да поставите елхата?
Времето, в което да поставите елхата, също може да е което си изберете.
Но може и да бъде такова, което да стане още една активация, която може да стартира благоприятни процеси във вашия живот!
Ако имате възможност, обезателно се възползвайте от тези дати. Започнете да подреждате елхата, когато искате, но именно в тези диапазони включете гирляндите.
Ако не можете да сложите елхата в тези благоприятни сектори, окачете гирляндите там.

Часовите диапозони са за гр. Плевен. За останалите градове използвайте примерно +10 мин. от началния час и действайте.
27 ноември в час Свиня (21:21 - 23:21) освен за тези, които са се родили в годината на Змията
6 декември в час Коза (13:21 - 15:21) освен тези които са се родили в годината на Тигъра
8 декември в час Заек (05:21 - 07:21) или час Змия 09:21 - 11:21 освен тези които са се родили в годината на Дракона
9 декември в час Куче (19:21 - 21:21) освен тези които са се родили в годината на Змията
19 декември в час Коза (13:21 - 15:21) Свиня 21:21 - 23:21, освен тези които са се родили в годината на Заека
29 декември в час Куче (19:21 - 21:21) освен тези които са се родили в годината на Бика
31 декември в час Змия (09:21 - 11:21), Петел (17:21 - 19:21), Свиня (21:21 - 23:21) освен тези които са се родили в годината на Заека

 

Този въпрос ми го задават много често. Попринцип когато го чуя се усмихвам загадъчно и задавам следния въпрос: "А каква е мечтаната работа за вас?".
Точно в този момент повечето от моите събеседници просто се слисват. Оказва се, че те си нямат понятие за каква работа си мечтаят.
Това означава, че ако искате да намерите своята идеална работа, то преди всичко е необходимо да разберете каква е тя за вас. Вземете лист хартия и
максимално подрбоно разпише какво искате в момента.
С какво искате да се занимавате, в каква сфера? Работа в корпорация или на свободна практика? Искате да работите в офис или от вкъщи?
Работата трябва да ви бъде наблизо или не ви е проблем да карате всеки ден до другия края на града?
Какви ще са отношенията ви с началството? А с колегите ви?
Ще пътувате ли в командировки? Колко дни отпуска ще имате? Колко часа седмично ще работите?
Как ще се отнасяте към работата ви? Ще ставате вдъхновени рано сутрин и ще бързате за офиса или при звука на алармата ще я проклинате?
Как вашата работа ще ви развива, как ще се измените благодарение на нея?
Как вашите близки ще се отнасят към вашата работа? Ще ви подкрепят ли или ще ненавиждат деня, в който сте подписали договора?
Колко ще печелите на първо време, а след година?
Всично това е важно! Докато не разберете каква за вас е работата мечта, няма да я получите.
Седнете и напишете такъв списък. После го прочетете и отделете това, което действително е важно и какво не е чак от такова значение.
Препишете списъка още един път, като този път включите най-важните неща.
Разбира се, не забравяйте, че е важно работата да е идеална, но реалистична. Ако напишете, че работите един час в месеца, а печелите 1 000 000 на ден, то тагава се опасявам, че просто няма да си намерите такава работа.
(Но ако намерите, тогава пишете. :) ) Но например да си увеличите два-три пъти дохода си е напълно възможно.
Когато списъкът ви е готов, можем да пристъпите към други техники за нейното привличане. Но доста често и само той е достатъчен, за да се появи по вълшебен начин вашата работа мечта.

esenЗадушено месо с ананас

Съставки:
Земя: сладка чушка (зелена или червена), морков, олио, нишесте, кафява захар
Метал: пуйка/заек, джинджифил
Вода: соев сос, чесън
Дърво: ананас, доматена паста
Огън: куркума

Месото се нарязва на неголеми късчета и се залива със соевия сос. Маринова се 30 мин.
В дълбок тиган се загрява олиото. Добавете нарязания на парченца джинджифил, скилидката чесън, нарязана на ситно, свежия или консервиран сок от ананас, доматеното пюре и куркумата.
В получения сос сложете моркова и чушката, нарязани на резени. За гъстота на соса може да прибавите 1 ч.л. нишисте за цвят и 1 ч.л. кафява захар.
В отделен тиган запържете маринованото месо, докато стане хрупкаво.
След това добавете месото към готовите зеленчуци със соса и разбъркайте. Дръжте още 3 мин. Докато е на огъня, дайте време на месото да поеме от соса.

Приятен апетит!

              Здравейте!
              При нарастваща Луна нашият организъм натрупва енергия и набира сили.

              Именно в този период е нежелателно да разхъврляме своите сили, тъй като имунитетът отслабва, организмът труно поняса дори незначителните натоварвания.
Колкото повече е нарастнала Луната, толкова по-малка е вероятността от успешен изход от всяка операция. Раните зарастват трудно и може да останат белези.
             През това време организмът задържа течности, които често е трудно да изведете от организма с помощта на диуретици, усилва максимално поетата храна и отлага за запас, колкото се може повече. Затова е добре да се ограничавате в храната, за да не натрупвате излишни килограми. Яжте повече плодове и сурови зеленчуци и се постарайте да ограничите употребата на сол.
            Водете активен начин на живот, ходете на масаж, използвайте ароматотерапия, тя в този период е най-ефективна. Започнете процедури, които поддържат тялото.

             Ако искате да отслабвате, обърнете внимание къде се намира Луната. Ако тя преминава през знаците с Огнена стихия (Лъв, Овен, Стрелец), организмът има нужда от повече протеини както животински, така и растителни. Ако Луната се намира в знаците със Земна стихия (Дева, Телец, Козирог), организмът изисква повече сол. В това време тя отива за подобряването състава на кръвта. Само не злоупотребявайте особено ако имате противопоказания. Ако Луната е в знаците на Въздушните стихии (Везни, Близнаци, Водолей), включете в порциона си повече мазнини от растителен произход. Когато Луната преминава през знаците с Водна стихия (Скорпион, Рак, Риби), организмът се нуждае от въглехидрати.
               Според астрологията на растяща Луна всяко дело ще донесе в бъдещето успех. Това е най-благоприятното време за учение, зачеване на деца, инвестиране на пари.

           Японският масаж Асахи (Зоган) е смятан за един от най-добрите инструменти в борбата срещу свързаните с възрастта промени в областта на лицето.

             Неговото редовно приложение подмладява кожата, а ефективността е забележима още след първата сесия. Основното предимство на този масаж е простотата и възможността да се използва във всяка възраст. Процедурата отнема по-малко от 5 минути, но резултатът е невероятен – двойната брадичка и подпухналостта под очите изчезват, кожата се стяга и изглежда свежа.

             Авторът на масажа, който бързо се превърна в световна сензация, е японската козметичка и гримьорка Юкуко Танака. Масажът "Асаши" включва лицеви масажни техники, които манипулират лимфните възли, като това помага за премахване на токсините и подобрява храненето на тъканите.

             Японската масажна техника Asahi включва:

  • лимфен масаж, който очиства организма от токсините, премахва излишната течност и регулира възстановяването на тъканите;
  • дълбоко третиране на лицевите тъкани чрез методи за манипулация, насочени към мускулна релаксация, подобряване на кръвоносните съдове и затягане на лицевите мускули.

           Противопоказания

           В кои случаи не бива да се използва тази масажна техника?

  • възпаления и различни кожни заболявания;
  • заболявания на лимфната система;
  • слабост и лошо здравословно състояние;
  • менструация (може значително да увеличи кървенето);
  • болести, свързани с гърлото, носа и ушите;
  • слабо лице с хлътнали бузи.

              Днес искам да ви споделя една много весела и “постъпкова” техника. С нея ще можете по-бързо да достигнете своите цели във всички сфери на живота. Защо техниката е “постъпкова”? Такава е, защото с вас “ще се поразтъпчем”. “Ще ходим” на среща с любовта, богатството, щастието, здравете и т.н.

              Нека започнем да “ходим”!

              Първо, трябва да изберем тази сфера от живота ни, която сега най-много се нуждае от подобрение. Избирането само една сфера е много важно! Техниката няма да проработи ефективно, ако ние с нейна помощ ще се опитваме например да подобрим едновременно финансовата страна на живота си и любовния си живот. След като определим сферата на живота, е нужно да се вземем лист хартия и да напишем желанията ни, свързани с тази сфера. Например сме решили да първо подобрим финансовата сфера. Тогава записваме на листа всички желания, свързани с пари.

              Но тук има няколко важни момента:

              Най-добре напишете 13 желания. Ако не се съобразите именно с това число, помнете, че минималното число на желанията е 6,  а максималното е 18.

              В началото пишем най-малките желания, а най-големите и силните в края. Желанията трябва да бъдат написани на два различни листа. На първия пишем всяко желание максимално подробно и с много детайли, а на втория – всяко желание трябва да бъде изразено с 2-3 думи или даже една, ако има такава възможност.

              Например, ако ние искаме да си купим за есента нови ботуши, то на първия лист пишем: “До 1-ви септември 2017 си купувам нови ботуши. Ботушите са сини или зелени, на дължина са до колената, на висок ток, много са красиви и удобни”.

              А на втория лист пишем сухо: “Ботуши”.

              И двата листа ги попълваме едновременно, т.е. отначало на първия пишем желанието, а после веднага пишем съкратената версия на втория. Както виждате, не трябва отначало да зъпълваме първия лист с всичките 13 желания, а после да преминем на втория.

              Когато листовете с желания са готови, ще вземем първия лист, където желанията са написани максимално подробно, и го слагаме под възглавницата. Втория лист го слагаме в портфейла, чантата или всяко друго място, което ще бъде постоянно с нас, където и да ходим.

              Веднага след това излизаме на улицата и започваме на “разтъпкването”. Правим крачка и си повторяме на ум (в най-добрия случай на глас) думата, която описва сферата на живота, която искаме да променим. Ако са ни нужни пари, правим 13 крачки и 13 пъти повтаряме думата “богатство”. Ако са нужни лични отношения, тогава правим 13 крачки и 13 пъти повтаряме думата “Любов” или “Щастие”. Когато го правим, продължаваме да ходим и на всяка следваща крачка казваме по едно желание от нашия списък в същия ред, в който сме ги написали. Когато желанията свършват, отново правим 13 крачки и на всяка крачка казваме например думата “богатство” (или думата, която съответства с вашите цели).

              Накрая картината от нашия пример се получи такава:

              БОГАТСТВО - БОГАТСТВО - БОГАТСТВО - БОГАТСТВО - БОГАТСТВО - БОГАТСТВО -БОГАТСТВО - БОГАТСТВО - БОГАТСТВО - БОГАТСТВО - БОГАТСТВО - БОГАТСТВО -БОГАТСТВО - КОНЦЕРТ НА МЕТАЛИКА - САНДАЛИ - ЧАНТА - ЯКЕ - 5000$ МЕСЕЧНО - ПОВИШЕНИЕ - ПРЪСТЕН С ДИАМАНТ - АЙФОН - КОМПЮТЪР - ТАБЛЕТ - РЕМОНТ - ПАРИЖ - КОЛА - БОГАТСТВО - БОГАТСТВО - БОГАТСТВО - БОГАТСТВО - БОГАТСТВО - БОГАТСТВО - БОГАТСТВО - БОГАТСТВО - БОГАТСТВО - БОГАТСТВО - БОГАТСТВО - БОГАТСТВО - БОГАТСТВО

             При това всяка дума се произнася на следващата стъпка.

             След това е нужно да се напрви почивка и около 5 минути да се поразходите.  После отоново “ходете”, както сме написали по-горе. Пак починете. Направедете 13 такива “ходения”.

             Ще е много добре да повторите тази техника поне един път в седмицата в течение на месец. След това можете да преминете към подобряванета на друга сфера от живота си.

                                                       How Many Calories Do You Burned Walking

 

              Днес е сряда - денят на Меркурий. За да се усили благотворното влияние на тази планета, трябва да следвате следните правила:
              1. Определeте цел в живота си. Ако има смисъл и цел, веднага енергията се покачва. Човек иска да става рано, да работи активно т.е. започва да спазва някои правила. Когато се придържа към тях, той веднага активира добротата. Когато тя навлезе в живота му, той изпитва щастие.

            2. Търсете и обсъждайте само позитивната информация. "Меркурий в доброта" означава, че човек търси положителна информация. Това означава, че не се занимава с политически спорове, обсъжда криминални кавги или други хора, критикува. Това е склонност на всеки, която трябва да се наблюдава и избягва.

              3. Откажете се от критики и осъждане. С оскърблението се лишавате от доброто. Кагато критикувате и осъждате, вие не получавате безценната милостива енергия на Меркурий.

               Известен факт, че човек, който анализира своя живот, е много по-ефективен, от този, който не го прави.
               Ето 5 въпроса за самоанализ, които може да ви помогнат в работата ви над себе си:

               1. Съответства ли тази цел на целите на моята душа? (Задавайте си този въпрос, когато си поставяте цел или вече правите нещо.)
               2. Как мога да направя това още по-добре? (Може да си задавате този въпрос няколко пъти поред.)
               3. Какво още мога да направя? (Задавайте си този въпрос няколко пъти подред.)
               4. Как ще разбера, че съм постигнал желаното? (След този въпрос можете да прегледате вашите цели.)
               5. Какви ресурси имам? Какви ресурси не ми достигат? Къде да намеря недостигащите ресурси?

               Задавайте тези въпроси, когато анализирате своя ден, седмица, месец или година.
               Още добри въпроси са: "Какво ще стане, ако нищо не се промени?" и "Какво ще стане в тази сфера на живота ми, ако аз с нищо не я променя?".

               Тези въпроси са способни много силно да мотивират.

             Днес е петък - ден на Венера и за всички представителки на нежния пол е много важно да имат хармонични отношения с Венера. За подобрение на тези отношения може да се заемете с творчество. Това изпълва жените с позитивна енергия, развива способността да се види красотата в обкръжаващия свят, повишава самооценката, служи като лекарство от депресия.

               С какво да се занимават жените? Ведите говорят за много видове женска креативност, ето някои от тях:

               1. Отглеждането на цветя е чудесно хоби, което развива такива ценни качества като грижа и внимание. Цъфналите растения в дома радват очите и душата.

               2. Танци - в група или индивидуално, с приятелки, пред огледалото - положителният ефект и за външността, и за настроението е сигурен.

               3. Пеене. Когато жената пее, тя настройва своята енергетическа система с Вселена. Пейте за себе си, за децата, за любимия.

              4. Живопис.  Не е задължително да бъдеш професионален художник, за да твориш. Живопистта развива чувство към прекрасното, изпълва с вътрешна красота, която се проявява и във външна такава.

              5. Създаване на уют в дома. Това е един от главните видове творчество за жените. Пробвайте да се влюбите в своя дом. Изпнълнявайте с радост домашните си задължения, така създавате особена жива атмосфера в дома, уют и хармония. В такъв дом е приятно да се живее, почива и набира сили.

              6. Приготвянето на храна. Това е мястото, където можете да развихрите своята фантазия. Не е необходимо да готвите супер сложни блюда. Нека това да бъде проста рецепта, но задължително с вашия чар.

              7. Плетенето, бродерията и шиенето са прекрасна почивка и отмора. Те правят жената е спокойна, развиват толерантността.

              Сред видовете творчество Ведите влюкват и поезията, актьорското майсторство, грижата за близките хора, грижа за себе си, прическа, грим, масаж и т.н.

              Изберете това, което ви е по душа и се развивайте. Творете с любов и бъдете щастливи!

          В деня на щедрия и много благ Юпитер кажете на глас тази вълшебна настройка:

          Аз съм Божествено въплъщение на любовта и щастието!
          Аз призовавам всички Висши сили!
          Сътворете моя нов свят в съответствие с Божествения план на света! Благодаря!

         Казвайте го с чувство и вяра и ще направите още една стъпка по пътя към щастието. Вие ще закодирате нова програма в своето подсъзнание, съгласно която ще започне да се формират нови положителни събития във вашия живот. А Висшите сили ще ви помагат в това!

Страница 1 от 20
placeholder