3-ДНЕВНО ИЗЧИСТВАНЕ ОТ СТРАХОВЕ С ТЕС

Когато вие действате на автомат – ходите на работа, занимавате с рутинните неща, отивате на почивка – с други думи, просто живее своя живот... Колко често в този случаи вашите подсъзнателни страхове работят против вашето изобилие и щастие? Как мислите? Веднъж в месеца? На всеки няколко седмици? Или може би един път в седмицата?


Ами ако ви кажа, че болшинството от хората стават жертви на своите подсъзнателни страхове, няколко пъти на ден?


 Например, когато вие участвате на оперативка на работа и се боите да вземете нужното интуитивно решение... Или когато в кафето не искате да си вземете по – скъпо кафе, защото в този момент вие се чувствате бедни... Или даже, когато получавайки позвъняване от приятел, вие се отказвате от внезапно появяващо се делово предложение, защото вие се считате за недостоен. Подсъзнателните страхове са особено опасни със своята хитрост. Те така елегантно се вплитат в нашия живот, че вие често можете да се ги считате като обстоятелства, които неможете да контролирате, или просто не ги забелязвате. Но повярвайте: има ги. И те мълчаливо ви вредят на работата, дома и даже в такива сфери, като здравето и отношенията. И тук на помощ идва ТЕС. Както вие знаете, с помощта на ТЕС вие можете да се отървете от своите подсъзнателни страхове, откривайки ги и премахвайки ги от своите точки по меридианите. Но както и всичко в живота, това изисква определен ангажимент от ваша страна.

Но вие трябва да отделяте по няколко минути на ден за почукване, да държите под контрол вашите подсъзнателни страхове. Повярвайте ми: това може да бъдат най – важните минути от вашия живот. Знаете ли какво? Аз съм забелязал една интересна особеност в хората, които не са запознати с ТЕС. Някои от тях им представлява трудност да го направят ежедневен навик, защото те незнаят с какво да започнат, или не са съвсем уверени, върху какво трябва да се съсредоточат в хода на почукването. Именно затова аз ще ви помогна да направите ТЕС, неотменна част от вашия ежедневен списък. Аз съм го нарекъл „Тридневно изчистване на страха“ и ви каня да участвате в това изчистване с мен.

 

Ръководството за 3-ДНЕВНО ИЗЧИСТВАНЕ ОТ СТРАХОВЕ С ТЕС може да изтеглите от тук.

Последни Публикации