Луна без курс

Луната преминава през зодиакалните знаци приблизително за 2,5 денонощия. Има периоди, когато Луната не образува нито един аспект със Слънцето или с планетите до влизането си в знака, в който ще продължи движението си. В този период от време Луната се намира в “свободен ход” или също така известно като “Луна без курс”. Обикновено свободният ход на Луната продължава няколко часа, а понякога може да продължи и до 3 дни. Свободният ход на Луната оказва силно влияние върху жизнените ситуации. При такава Луна не трябва към нищо да се стремим, защото всичко ще се окаже напразно. Всяка дейност, започната в Луна без курс рядко ще се осъществи така, както е била първоначално замислена. Твърде вероятно е и въобще да не стигне до край, тъй като в този момент тя не получава никаква поддръжка от Вселената.
Съзнанието на много хора в този период е “затъмнено”. Ние сме силно настроени към своя вътрешен свят, собствените преживявания и емоции. Затова можем да загубим контрол над протичащите около нас събития, да се поддадем на илюзиите, тъй като не сме в състояние да видим реалността.

Отрицателно влияние

1. Не се започва нищо ново, никакво ново начинание.

2. Не е желателно да се подписват договори, както и други документи.

3. Да не се започват делови разговори или преговори.

4. Да се въздържаме да даваме неща на ремонт.

5. Да не се сключва брак.

6. Да не се обявява публично намерението за реализиране на някакъв проект.
Почти сигурно е, че проектът няма да се осъществи.

7. Избягвайте да тръгвате за чужбина (тръгването е момента, когато човек излиза от дома си).

Изобщо, когато Луната няма курс се казва, че "нищо няма да се случи".

 

ПОЛОЖИТЕЛНО ВЛИЯНИЕ

Положителен ефект от Луната без курс се получава, когато човек не желае да има събитие в резултат на някакво начинание, т.е. когато човек не желае да им някакъв съществен резултат.

1. Това е време подходящо за разходки, срещи с приятели, но не и за делови разговори.

2. Добре е човек да се отдаде на ментални или духовни занимания.

3. Добре е за подаване на данъчна декларация.

 

Препоръчва се също да се обърне внимание на положението на Луната в Зодиака. Ако Луната излиза от знаците на Близнаци, Скорпион или Козирог, то действието й по време на свободния курс ще е изключително неблагоприятно и пагубно. Но ако тя излиза от Телец, Рак, Стрелец или Риби, то шансовете за успех са по-вероятни.

Последна промяна на Събота, 30 Декември 2017 09:46
Оценете тази статия
(1 Vote)