23 Декември

Паричен ритуал на пълнолуние

Written by 

Предлагам ви един паричен ритуал, който се провежда на пълнолуние, а също в първия ден на намаляваща луна, защото именно в това време силата на всички стихии е най-активна.
Ще ви потрябват пет елемента: Вода, Дърво, Метал, Земя, Огън. В качеството на елемента Вода може да послужи чаша с вода. За призоваване на помощ от силата на елемента Дърво, вземете клонче или кое да е растение. За използване енергията на елемента Метал, вземете монета. За призовавене силата на елемента Земя, вземете пръст или камък. За използване силата на елемента Огън, запалете свещ.
Разположете по часовниковата стрелка всичките тези елементи, символизиращи 5-те стихии: 1 - Огън; 2 – Земя; 3 – Метал; 4 – Вода; 5 - Дърво.
Това е кръгът на вашето изобилие и просперитет. В центъра на кръга трябва да сложите своя портфейл с пари. След това е необходимо да се съсредоточите върху желанието си да привлечете пари. Сложете длани на масата между два любими елемента в знак на това, че вие също се явявате звено във веригата на този кръг на изобилието. Затворете очи и си представете как енергията на парите върви по кръга.
Мислено си представете как чрез вас минава вълна от богатство и радост. След неголяма медитация отворете очи и произнесете на глас 3 пъти: „“. Нека портфейлът да постои в кръга още 10–20 мин, а след това може да го използвате както обикновено.
За да стане по-фективен този ритуал, може да се повтори три пълнолуния подред.

Read 1812 times Последна промяна на Неделя, 24 Декември 2017 16:01
Оценете тази статия
(2 гласували)