04 Март

Разплата за желанията

Written by 

                                                              jelania

             Понякога клиентите ме питат дали няма да се наложи да се разплащат с Вселената за използването на техники и за изпълненията на желанията. Някои сериозно се притесняват, че ако направят "Карта на мечтите" и нашите желания се изпълнят, това е неестествено и някой ден ще дойде часът на разплата. Когато чуя това, си мисля за две възможности. Първата, човекът все още не е напълно разбрал законите на света, а втората - човекът е просто използвач.
             Първо, важно е да се разбере, че от техника до техника има разлика. Има светли и безопасни техники, например "Книгата на желанията", "Картата на мечтите". Работата с тях винаги минава през филтъра на Висшите сили. Ако нещо не се случи, няма и да се случи. Има черна магия, при която възможностите са напълно различни, но последствията също са различни. Очевидно при нея има разплата. Понякога тя е много жестока. Но това не е нашият случай, така че продължаваме.

             На второ място, важно е да знаете как работят техниките и с какво могат да ни помогнат. Мнозина смятат, че когато направят, например, "Карта на мечтите", желанията ще започнат да се изпълняват сами и нищо не трябва да се прави. Но техниките не дават даром, те са нашите помощници. Те ни помагат да преминем пътя към целта по-лесно, по-бързо, създават най-добрите вероятности и възможности за нас, но ние постигаме сами целта. Да, някои цели ще се изпълняват сами по магически и невероятен начин, но за повечето от тях са необходими нашите действия. Важно е да разберем, че Светът не работи вместо нас, а с нас. Много чакат даром! Те не правят нищо, но техните желания се изпълняват. Между другото, това понякога се случва, в такива случаи разплата за изпълнението на тези желания е
възможнd. В края на краищата в света основното нещо е обменът и балансът на енергията. Ако получим нещо, трябва да дадем нещо. Ако ни се даде нещо и не го върнем, ще ни го отнемат. Когато ние самите работим по изпълнението на целите си, дори и с помощта на Вселената, губим времето си и балансът се осъществява. В този случай не може и да става и дума за разплата.
             Трето, когато използваме помощта на Света, ние самите се научаваме да даваме. Започваме да помагаме на другите, да се занимаваме с благотворителност, да правим добри дела, да се грижим за Света. Това също е обмен на енергия. Попринцип добрите ни дела често са причина за всякакви чудеса. Ако сме дали нещо, значи нещо трябва да се върне при нас.
            Четвърто, Вселената също е заинтересована в това ние да постигнем целите си.
            Резюме: Ако използвате светли техники, ако сте готови да инвестирате в мечтите си, ако сте готови да дадете и помогнете, няма да има никаква разплата. Ако искате даром, това е съвсем различна история.

Read 1582 times Последна промяна на Петък, 07 Юни 2019 20:57
Оценете тази статия
(2 гласували)