27 Юни

11 прости практики, които ще внесат повече хармония в живота ви

Written by 

           Главното в нашия живот е щастието. То идва постепенно и се явява не причина за успеха, а следствие на положителната енергетика. Постигането на това може да стане по много начини, но най-лесно е да се изполват някои кратки ритуали всеки ден. Те подобряват вашето настроение и предразполагат Вселената към вас.

          1. Когато сутрин взимате душ, представете си как измивате целия негатив от себе си. Мислете си, че сънливостта си отива с водата и напуска вашето тяло. Направете три повторения. След това се погледнете в огледалото и се усмихнете на себе си.

          2. Събуждайки се сутринта, обърнете възглавницата си. Това е символ на това, че вие започвате нов ден, прелиствате нова страница от своя живот и оставяте всички проблеми назад.

          3. Като изхвърлите старите си вещи, с които ви е мъчно да се разделите, представявяйте си, че вие изхвърляте негатив. Това е популярна техника, която се основава на източната философия. Старите вещи съхраняват негативна енергия, а тя съвсем не ви е необходима, нали?

          4. Пред важна среща обезателно се погледнете в огледалото. Ако нямате такова, намерете своето отражение в прозорец или в прозорците на кола.

          5. По време на хранене, за да се усили енергията от храната, се постарайте да си представяте как тя се разпределя между всяка ваша клетка.

          6. За да бъде финансовият късмет винаги с вас, постоянно дръжте в джоба си монета.

          7. Преди важно нещо като изпит, делова среща, визита при доктор, отваряйте вратата винаги с лявата ръка. В този същия момент, когато излизате, си представете своя триумф, успех, късмет.

          8. Излизайки от вкъщи, първо си обуйте лявата, а след това дясната обувка. Това се отнася и за всяка дреха, започвайте с лявия ръкав или крачол.

          9. След като сте се събудили, повтаряйте си определени приятни думи всеки ден.

          10. Пред сън отворете прозореца и си кажете: "Отидете си, лоши мисли! Добри, елате!".
Вашият сън ще е по-дълбок, а шансовете да сънувате кошмари значително намаляват.

          11. Когато някой се опитва да ви провокира или да предизвика у вас негативни емоции, представете си как вие спасявате този човек от беда или как ви си усмихва. Не си струва да отговаряте на агресията с агресия, иначе всичко може да завърши много лошо.

harmony

Read 1404 times Последна промяна на Четвъртък, 28 Юни 2018 10:26
Оценете тази статия
(3 гласували)