18 Декември

Какво да подарите за Коледа?

 Тук можете да отриете вашата стихия в деня, в който сте се родили.

1974 1981 1988 1995
1975 1982 1989 1996
1976 1983 1990 1997
1977 1984 1991 1998
1978 1985 1992 1999
1979 1986 1993 2000
1980 1987 1994 2001

 

Ако не намирате, Вашата година - пишете ни, като изпратите вашата рожденна дата - ден/месец/година.

 celi

Мъж или жена дневен елемент Янска Вода.

壬 

Той. О, това ще ми донесе удоволствие. Но аз казвам. Изпратете него и приятелите му за няколко дни. Пътуване за риболов. Бани. Само за една малка среща. Опитайте се да се обедините с другите половинки и да организирате на мъжете почивка за два-три дни, някъде в ловна хижа. Само те и снегът, без никой друг.

Тя. Между другото, можете да говорите и за пътуване. Искате да я изпратите с приятелка. Но може да се окаже, че приятелката ще сте вие (и шофьорът). Маршрутът за нейните интереси измислете сами и потърсете места не само за "гледане и разходка", но и за вкусно и интересно хапване. За Водата информационният компонент е много важен. 

Мъж или жена дневен елемент Инска Вода.

Той. Разговор с треньор. Един на един ще отиде ли? Какво ще кажете за бизнес закуска? Фантастичен и наистина практичен. Далеч от автобусите и закуските? Книга за стратегии и бизнес планиране. Например, "Изкуството на войната. Сун Дзъ." Не става въпрос за ръкопашен бой, а за умение да мислиш, докато планираш победата.

Тя. Разбира се, консултират се с астролог или нумеролог; излагат метафорични карти, посещават формация; някакъв вид женско уединение, където се "обновяват, зануляват, заземяват", но всъщност се забавляват със стари и нови приятелки.

Мъж или жена дневен елемент Янски Огън.

Нещо като приключение, разбира се. И за двамата. Човекът би могъл да направи нещо по-екстремно. Може би картинг? Или разходка с четириколка?

За една жена би било хубаво да има нещо по-красиво. Поне тя трябва да се чувства не само ангажирана, но и впечатляваща. Да речем... фотосесия. Какво мислите? Или пък портрет, готов или с нея в поза. Ами ако иска да се научи да танцува танго?

Мъж или жена дневен елемент Ински Огън.

По-нежен подарък от Янския Огън. По-безопасно, по-топло. Традиционо? Кой е казал, че това е нещо лошо?

Той. Качествен топъл пуловер, защото Инския Огън често има нужда от подкрепа. Не? Нова вкусна рецепта с месо и много подправки и хубаво вино. Снимка - специално изработена за него, фотографирана, публикувана онлайн и тагната с него.

Тя. Нещо уютно, но задължително красиво и модерно. Един хубав парфюм би бил типичен подарък, но такъв, който попада в десетката. Единственото, което трябва да направите, е да помислите за необичайни форми - може би комплекти от миниатюри, а може би нещо ново и селективно. И не забравяйте да имате красива опаковка.

Мъж или жена дневен елемент Янска Земя.

  

С тях е трудно да се работи. В това скривалище може да има много интереси. Нека да опитаме.

Той. Лекции по история или политическа история. За предпочитане е да премине курс, а след това е добре да получи някакъв сертификат. Майсторски клас по готвене на нещо специфично мъжко. Ако не е добре? Пробвайте с някакъв инструмент за готвене (да, той ще заема място и вие ще сте тази, която ще го мие, но не става въпрос за удобство, а за новогодишния шум). Най-общо казано, нещо твърдо, което ще може да усети и да докосне.

Тя. По-сложни и по-прости. Чантата. Жените разбират, че чантата е пазител на много съкровища и тайни. Това не трябва да е просто чанта. Чантата е съдба! Забележете това, което тя харесва. Попитайте, престорете се но измъкнете основните параметри на чантата. А след това остава само да я намерите. За марките няма да коментираме. Важен е жеста.Мъж или жена дневен елемент Инска Земя.

Те не искат просто нещо, а трябва да е умно. Тук изобщо не бих фантазирал, а бих им направил един ден масаж (и двата пола биха го оценили). 

Мъж или жена дневен елемент Янско Дърво.

 И за двама наведнъж: ортопедични възглавници за главата; за по радикалните - матраци; спортно оборудване за вкъщи: хоризонтални щанги, шведски стени, разширителни щанги, няколко малки тренажора... или просто качествена постелка за йога.

Мъж или жена дневен елемент Инско Дърво.

Пазаруване за него и нея. Но въпросът е къде е този любим магазин.

Можем да пропуснем МОЛ-а, ЦУМ и ГУМ :), както и Милано. Би трябвало да се справим и с по-близки места и с по-реалистични цени. Усетете какво носи даден човек и организирайте посещение на show room или магазин.

Мъж или жена дневен елемент Янски Метал.

Той. Ножове-пистолети, особено ако той се занимава с това. Забранено? Опасно? Добре. Тогава... посещение на стрелбището? Готина книга за оръжия. Майсторски клас по някакво бойно изкуство или посещение на кино на изцяло мъжки филм, за който вие самата никога не бихте си купила билет.

Тя. Наемете ретро автомобил и обиколете града с шампанско и вкусен черен хайвер. Посещение на изложба на бижута? Майсторски клас по създаване на собствен парфюм? Какво ще избере тя? Почувствайте го.

Мъж или жена дневен елемент Ински Метал.

И за двамата подаръкът би бил добре да е от някоя елегантна метална джаджа.

За жената, разбира се, това е идеално изработено бижу, а за мъжа...

А защо не? Маншетни копчета? Интересна гривна, авторски пръстен. И изобщо не става дума за Cartier и Dior. Можете да намерите подарък с отлично качество от местни занаятчии на много разумни цени.

Read 115 times Последна промяна на Понеделник, 19 Декември 2022 16:00
Оценете тази статия
(2 гласували)

Последни Публикации