10 Април

Ритуал – уможение на парите

Written by 

                Ще са ви необходими: свещ (зелена или златна) и няклоко неголеми листчета (с размера на визитка). Златистият цвят е най-благоприятен. Това, което ние искаме да умножим: пари, скъпоценности и др.

                Какво правим? Запалваме свещта, отпускаме се. Обръщаме се към Висшите сили, молим ги да изпълнят нас и нашия живот с парична енергия. Произнасяме фразата: „С помощта на Висшите сили аз умножавам всичко, което имам“. Можете да я повторите няколко пъти.

                След това вземете листчетата и напишете на тях знака за умножение „Х“. Можете просто да напишете знак, а можете да напише „Х100“, „Х10000“, „Х1000000“...

                Ако например на вас ви са нужни един милион долара, то тогава може да вземете 1$ и на него да сложите листчето с Х1000000. Като цяло може просто да напишете внимателно с молив на самия долар. Именно с молив да пишете върху парите, защото с химикалка е особено неблагоприятно.

                И така вие сте написали знака за уможение, след това сте го сложили на тези предмети, които сте подготвили (пари, кюлчета, скъпоценности). Представете си, как всичко това се умножава, увеличава. Още веднъж повторете „С помощта на Висшите сили аз умножавам всичко, което имам“.

                Когато свещта догори (или пък гори поне (минимум) 1,5 – 2 часа), всички вещи могат да се приберат, а картинките с умножението да се сложат в сейфа, в портфейла, банковия сейф и т.н.

                Когато ги слагате, си представете, че всичко, което имате се умножава.

                Даже и без антуража вие можете просто да напише умножителите и сумите, които умножавате и да ги сложите, където искате. И така ще работи, но с ритуала ще бъдет по-ефективно и много по-силно.

Read 2046 times Последна промяна на Събота, 01 Юли 2017 21:31
Оценете тази статия
(0 гласували)