19 Юни

Ритуал за постигане на успех в бизнеса

Written by 

Ритуал за постигане на успех в бизнеса

Нощ на Майката на Огъня Имбол – време за обновяване, подготовка към разцъфването на Майката Земя, за нейното пробуждане от съня. В това време ние честваме Силата, която дарява живот, здраве, просперитет и помага на съзиданието.Тя има много имена. Едно,  от които е Бригита. Тази същата богиня, която пази огъня, ни учи на занаяти и дарява с плодородие.

Присъединете се и вие към тази вълшебна енергия. Направете неголям, но много резултатен ритуал, който ще изпълни с енергията на просперитета и съзиданието вашите планове и дела.

            Ще ви са необходими: жълта свещ като символ на богинята, жълти цветя, дар за нея, свещник, кибрит. Също така помислете за предстоящите ви крупни дела и планове.

            Изберете време и място, така че никой да не ви отвлича. Ще са ви необходими примерно половин час. Поставете свещта на изток, а до нея поставете поднос или чиния със цветята (без стъблата). Седнете пред свеща. Помислете затова, че сега вие ще запалите свещта в чест на Богинята Бригита. Призовете я и помолете богинята да изпълни вашите дела и планове с енергията на съзиданието и разтежа.

И така, запалате свещта, гледайки пламъка се обърнете към Бригита:

Велика Богиньо, тази, която помага да се роди новото.

Тази, която дава сили да израстат и защитава плодовете.

Моля те, Майко Бригита, ела при мен.

Изпълни моите планове и дела с енергията на живота

и силата на просперитета.

Да бъде така. Наистина.

Ако чувствате, че е нужно да повторите призива, направете го. Обикновено Силата се призовава 1, 7 или 9 пъти. Тук е валиден същия алгоритъм. След това погледнете пламъка на огъня, повтаряйки си : "Велика Бригита дари със силите на съзиданието и просперитета моите дела и планове".

Правейки вдишване, представете си как енергията на пламъка влиза във вашето тяло. На издишване се концентрирайте върху тази енергия между ръцете си във вид на топка. Продължавайте да правите така, докато не почувствате между ръцете си плътна топла топка.

Сега си представете, че топката свети с прятна бяло-виолетова светлина. Имплементирайте в тази топка своите планове и дела. Вижте вскички планове и дела вече приключили и такъв вариант, който на вас ви се струва най-хармоничен и благоприятен. Ако някои от ситуациите не се виждат или не се проявяват така, както бихте искали, подишайте още малко, обръщайки се към богинята, и изпълвайте топката с енергия на огъня.След като всичко ви се получи, представете си, че вие пускате топката, и тя излита от вашите ръце. Кажете:

Велика богиньо Бригита, моля те, посей моите планове и дела в благоприятна почва.

Нека те се материализират, колкото се може по-хармонично за мен и Света. Да бъде така.

     Сега, когато вие сте изпълнили със сила всички свои планове и дела, може да повторите практиката за нещо, което е много важно отделно. Тъй като колкото повече са целите и плановете ни, токлова повече енергия е необходима за тяхното въплъщение. Затова, ако имате някое много важно нещо. Например да запишете детето в добро училище, провеждане на важно мероприятие, получаване на нова длъжност и т.н. изпълнете го с енергия отделно. Затова ще е необходимо да повторите думите на обръщението, дишайки огън и правейки топка. Представете с я желания резултат от тази работа, виждай как всичко се е получило благополучно и добре, пуснете я в пространството.

   След като практиката е завършена, поблагодарете на Богинята, дарявайки й цветя:

Велика богиньо, тази, която помага да се роди новото.

Тази, която дава сили да израстат и защитава плодовете.

Благодаря ти, Майко Бригита, за помощта.

Приеми моите дарове. Нека бъде мир и любов между нас.

Да бъде така. Наистина.

            Положете цветята до свещата. Нека свеща да догори до края. Цветята може да ги изсушите и за ги използвате като амулети за късмет, просперитет и богатство. Също така можете да ги изгорите или да ги закопаете в земята.

            Пожелавам ви успех с практиката.

Read 1988 times Последна промяна на Събота, 01 Юли 2017 18:11
Оценете тази статия
(3 гласували)