27 Юли

Ритуал на намаляваща Луна

Written by 

Този ритуал се прави само на намаляваща Луна, така че бъдете внимателни. Проверете кой лунен ден е в момента на извършването на дадения ритуал.
Този ритуал се извършва в безлюдно място. Най – добре на полето, ако е невъзможно, и сте в града, най – добре е да е на тавана/покрива на висок къща/блок. Но не на балкона, а именно на тавана/покрива.
За изпълнение на ритуала ще ви са необходими монета 1/2/5 ст. и 7 клечки кибрит. Точно когато се покаже луната, е необходимо да се изправите с цял ръст с лице към Луната. Да вземете монетата в лявата ръка и да я стиснете в юмрук. Дланта на дясната ръка трябва да сложите върху областта на сърцето.
В течение на 7–10 мин. трябва да гледате луната, разфокусирайки поглед. През всичкото това време си представяйте как Луната привлича към вас в лявата ви ръка паричния поток и фокусира неговата енергия в монетата.
В това време периодически отпускайте и стискайте юмрука си с монетата. След това затворете очи и почувствайте в лявата си ръка какво става с монетата. Тя може да бъде гореща, студена, мокра, пулсираща и даже жива.
Не се плашете. Така трябва и да бъде.
Останете в това състояние 2-3 мин.
След това може да отворите очи и веднага да се приберете вкъщи. По пътя не трябва да говорите с никого нито дума. Пресичайки входната врата, тогава можете отново да разговаряте.
Монетата през цялото това време трябва да носите в лявата си ръка. Вкъщи отваряте юмрука и слагате монетата в портфейла си.
В портфейла тази монета трябва да стои точно един месец – до следващата намаляваща луна. След това може да я похарчите.
Клечките кибрит трябва да бъдат през цялото време с вас. Връщайки се вкъщи, е небоходимо да ги съберете на снопче и да ги изгорите напълно, а пепелта да изхвърлите в канализацията.
Даденият ритуал можете да провеждате 1-2 пъти в годината.

Read 3100 times Последна промяна на Събота, 01 Юли 2017 00:21
Оценете тази статия
(0 гласували)