22 Август

Изпълнение на желания - ритуал

Written by 

За ритуала ще са ви необходими:

1. три свещи; Най- добре е да изберете църковни свещи, но ако нямате такава възможност, не се притеснявайте, ще свършат работа и обикновените.

2. чаша; Важното е съдът да е от стъкало и да е прозрачен (може и буркан).

3. паричен купюр (за материалните желания) или лист харатия (за всички останали желания). Обърнете внимание, че използването на купюри с малка стойност е крайно нежелателно! Колкото по-голяма е стойността, толкова по-добре! Въпросният купюр може да се похарчи, по-нататък, така че спокойно можете да използвате и от 100 долара и с него да проведете ритуала.

4. Молив за паричния ритуал или химикалка за останалите желания.

Обърнете внимание на това, че за един път може да се работи само с едно желание и не е важно дали то е материално или романтично. Освен това не е желателно да провеждате ритуала по-често от един път на седмица.

За ритуала не е нужно да избирате специално време. Проведете го тогава, когато вие е удобно на вас. Отделете си около час и се погрижете никой да не ви пречи и нищо да не ви отвлича вниманието. Трябва да се посветите на процеса и да не се отвличате.

Когато всички приготвления са готови, взимаме трите свещи и поставяме, така че да се получи триъгълник. Заплавате ги.

Ако провеждате ритуала с финансова цел, то вие взимате паричния купюр и пишете на него вашето желание. Ако желанието не е свързано с финанси, тогава го пишете на обикновен лист.

Въпреки всички правила за поставянето на цели, вие пишете желанието в минало време. Например „Аз изкарах 5000 $“, „Аз получих повишение на заплатата“, „Аз си купих автомобил“, „Аз си изплатих всички заеми“ и т.н..

След като вашето желание е написано, вие взимате купюра/листа, го слагате в центъра на триъгълника и слагате отгоре чаша с вода. И я оставяте така около 5 – 10 мин. След това време изливате водата в тоалетната и наливате нова, като отново я слагаме върху купюра/листа около 5 – 10 мин.

И докато водата се зарежда благоприятно, е важно да се мисли за желанието. Когато мине необходимото време, вие сега не изливате водата, а я изпивате.

След това ритуала може да се счита за завършен. След неговото завършване купюра или листа с желанието трябва да носите постоянно със себе си дотогава, докато желанието не се осъществи. Когато се изпълни, листът може да се изхвърли, а купюрът да се похарчи, да се върне в сейфа или да се използвана за ново желание.

Read 2050 times Последна промяна на Петък, 30 Юни 2017 23:28
Оценете тази статия
(0 гласували)