19 Юли

Признаци, че вашата енергетика е болна

Written by 

Симптомите, на които следва да обърнете внимание и спешно да излекувате! Причините могат да бъдат различни: от своите мисли до чуждо влияние. Това не означава, че трябва да имате всички симптоми!
 
1 - Ако е болна 1-та чакра: появили са се проблеми с парите, страхове, депресия, рязка смяна на настроенията, лош сън, започнали са да ви болят краката, гърба, проблеми със стомаха, често се будите нощем.
 
2 - Ако сте повредили 2-та чакра: влошилили са се отношенията с противоположния пол, спаднало сексуалното влечение, влошили са се отношенията в семейството, станали сте раздразнителни, започнали са проблеми с половата и отделителна система, изчезнали са желанията и творческата нагласа.
 
3 - При проблем с 3-та чакра: появили са се усложнения с вземането на решения, отслабнала е волята, престанали сте да постигате целите си, станало е сложно да действате, започнали са проблеми с хранисмилателната система, появило се е желание да стоите настрана.
 
4 - Ако е аварирала 4-та чакра: започнали са проблеми в работата на сърцето, станали сте твърде състрадателни, влошили са се отношенията с близките хора, не можете да се откриете за любовта, продължавате да страдате по стара любов.
 
5 - Ако е пострадала 5-та чакра: понижил се е имунитета, проблеми с щитовидната жлеза, поява на ангини, проблеми с гласовите връзки, престанали сте да изказвате своето мнение, често възниква желание да помълчите, нямате желание да общувате с хора.
 
6 - Трябва лечение на 6-та чакра, ако: имате рязко влошаване на паметта, мислите ви се блъскат, интуицията ви подвежда, чести болки в главата, разсеяност, не разбирате ситуацията.
 
Поставихте ли диагноза на своята енергетика? Сега трябва да направите профилактика и лечение! Добрата новина е, че всичко се лекува без хирургическа намеса и вие сами можете да се справите с това! Главното е правилната диагноза!

 

Read 1451 times Последна промяна на Четвъртък, 20 Юли 2017 00:15
Оценете тази статия
(1 Vote)