26 Ноември

Как става изработването на вербални продукти. Грип.

Written by 

Как става самото изработване на вербалната хомеопатия™.

1.Трябва да имате чисто шишенце с капкомер от 10,20,30,40 или 50 мл. По-големите не са толкова удобни, защото шишенцата трябва да се разтърсват постоянно. Добре е да е с по-тъмен цвят: кафяв, зелен, мътно бял. Като цяло оцветените стъклени шишенца са за предпочитане, но може спокойно да се използват и пластмасови.

2. При спешен случай, когато бързо трябва да изготвите лекарство и всяка минута е ценна, може да използвате и шише с минерална вода от 350мл или дори 500мл. При пиене обаче трябва да сипвате в капачката и да не докосвате устата при поглъщането. Разтърсването преди всяко пиене също остава задължитело. Този метод се налага при травма от всякакъв характер, когато спешно  се налага даването на Аrnica, Apis или Aconit. В такъв случай може да вземете шише с вода и да изречете ясно на висок глас Аrnica СМ. с устни много близо до ръба на шишето и на не повече от 1 см.,1.5см от повърхността на водата. След това разтърсвате енергично и вече имате моментално най-добрия хомеопатичен препарат при инциденти, шок или съдов инцидент от всякакъв характер, включително инсулт и инфаркт. Този препарат облекчава състоянието и подпомаа всяко друго специализирано лечение, като понякога е животоспасяващо, защото ви дава шанс да достигнете жив до медицинско заведение за активно лечение. Вербалният препарат се взема през 2-3 минути. По възможност се дава и в болницата, успоредно на всички останали спешни мерки.

Но да се върнем към препарата за грип.

3. След като сте осигурили шишенцето си правите списък на това, което трябва да произнесете и разреждането, което ще използвате.

В случая:

1.Gelsemium 100 CM, или МММ, или МММММ

2.Bryonia alba 100 CM, или МММ, или МММММ

3.Eupatorium 100 CM, или МММ, или МММММ

4.Rhus toxicondendron 100CM, или МММ, или МММММ

5.Phytolacca 100 CM, или МММ, или МММММ

6. Baptisia tinctoria 100 CM, или МММ, или МММММ

7.Tuberculinum aviaire 100 CM, или МММ, или МММММ.

8. Nux-vomica 100CM, или MMM, или MMMMM.

9. Belladonna 100CM, или MMM, или MMMMM.

Така комплексът, който ще произнасяте е готов.

За пояснение; Токсико-инфекциозния синдром обединява всички симптоми на едно грипно заболяване: висока температура, главоболие, изпотяване, адинамия /отпуснатост/ и сънливост, болки в ставите и мукулите, скованост, повръщане, диария.

4. След това хващате шишенцето пълно с 2/3 чиста вода /дестилирана, слабоминерална, изворна или от чешмата, ако е чиста/ и 1/3 етилов спирт и започвате да изговаряте с уста много близо до водата /1см.-1.5см/ последователно съставките:

1.Казвате ясно и високо с уста много близо до водата /1см.-1.5см/: Gelsemium /Гелсемиум/100 CM, или МММ или МММММ.

Затваряте с капачката и разтърсвате енергично.

2.Казвате ясно и високо с уста много близо до водата /1см.-1.5см/: Bryonia alba /Бриония алба/100 CM, или МММ, или МММММ

Затваряте с капачката и разтърсвате енергично.

3.Казвате ясно и високо с уста много близо до водата /1см.-1.5см/: Eupatorium /Еупаториум/100 CM, или МММ, или МММММ

Затваряте с капачката и разтърсвате енергично.

4.Казвате ясно и високо с уста много близо до водата /1см.-1.5см/: Rhus toxicondendron /Рус токсикодендрон/ 100CM, или МММ, или МММММ

Затваряте с капачката и разтърсвате енергично.

5.Казвате ясно и високо с уста много близо до водата /1см.-1.5см/: Phytolacca /Фитолака/ 100 CM, или МММ или МММММ.

Затваряте с капачката и разтърсвате енергично.

6.Казвате ясно и високо с уста много близо до водата /1см.-1.5см/: Baptisia tinctoria/Баптизия тинктория/ 100 CM, или МММ, или МММММ.

Затваряте с капачката и разтърсвате енергично.

7.Казвате ясно и високо с уста много близо до водата /1см.-1.5см/: Tuberculinum aviaire /Туберкулинум авиайре/ 100 CM, или МММ, или МММММ.

Затваряте с капачката и разтърсвате енергично.

8.Казвате ясно и високо с уста много близо до водата /1см.-1.5см/: Nux-vomica 100 СМ, или МММ, или МММММ.

Затваряте с капачката и разтърсвате енергично.

9.Казвате ясно и високо с уста много близо до водата /1см.-1.5см/:  Belladonna 100 СМ, или МММ, или МММММ.

Затваряте с капачката и разтърсвате енергично.

След това поставяте капкомера, затваряте, написвате със самозалепяща се лепенка за какво ще използвате препарата, както и съдържанието му, поставяте дата и сте готови.

Този вербален препарат може да пиете профилактично всеки ден. При грипна епидемия може да се приема 5-6 пъти на ден, а ако имате симптоматика и остър проблем може да го пиете и през 10-15 или 20 минути в будно състояние. Тежестта на състоянието определя и приемите. Ограничения няма.

Лечението на грип е основно лечение, защото това инфекциозно заболяване на практика може да доведе до последващи, видими след години тежки хронични заболявания на костно-ставния апарат, белия дроб, сърцето, бъбреците. При бързите си усложнения той може мълнееносно да прерастне в енцифалит или менингит. В този смисъл лечението му с хомеопатия и с вербална хомеопатия няма аналози, защото всеки препарат в горния комплекс, взет в самото начало, предпазва срещу определен тип усложнения и те просто не се случват. Този метод се съчетава и с всички останали методи в медицината, които са наложителни при забавяне на лечението, вече настъпили усложнения, подлежащи хронични заболявания.

Read 2016 times
Оценете тази статия
(0 гласували)