21 Август

Бърза диета за отслабване

Written by 

Тази диета се предписва на сърдечно болни с наднормено тегло, за бързо отслабване, преди хирургическа намеса.

Основна супа (изгаряне на мазнини)

Продукти:

1 голяма зелка

6 стръка праз лук (може и стар лук)

2 месести пиперки (може и от фризер)

доматен сок, магданоз, витамин C (ампула), пипер, къри (не е задължително).

Приготовление:

Нарязват се ситно всички продукти и се накисват във вода. Около 10 мин. се варят на силен огън, а след това до омекване на продуктите на тих огън.

Супата няма калории. Яде се щом почуствате глад. Яжте колккото искате по всяко време. Колкото повече ядете от супата, толкова повече мазнини изгаряте. (Ако се храните само с нея, може да се стигне до недохранване.)

Първи ден

Супа и плодове (без банани). Динята и пъпешът съдържат най-малко калории. Пийте вода и неподсладен чай.

Втори ден

Супа и зеленчуци. Яжте, докато се заситите със свежи или сварени зеленчуци по ваш избор. (Забранява се консумацията на фасул и царевица.) За обяд може да си позволите голям печен картоф с масло. През този ден не яжте плодове.

Трети ден

Супа, плодове и зеленчуци. (без картофи)

Четвърти ден

Супа, банани и мляко. За този ден ви се полагат 6 банана. Пийте мляко, колкото ви се пие. Бананите съдържат много въглехидрати и калории, както и млякото, но точно този ден от вашата диета калориите, въглехидратите и протеините ще намалят желанието ви за нещо сладко.

Пети ден

Супа, телешко и домати. Можете да изядете 300-600 грама телешко, сварено в подсолена вода, и 6 пресни домата. Изпийте поне 6-8 чаши вода, за да спрете кисилините. Яжте от супата поне веднъж.

Шести ден

Супа, телешко, (печена риба или пиле) и зеленчуци. Месо яжте колкото ви се яде.

Седми ден

Супа, зеленчуци и ориз. Оризът се вари в малко вода по-дълго от обикновенно, като можете да добавите сол и доматен сок. Пийте зеленчуков сок. Яжте от супата поне веднъж на ден.

Ако сте се придържали правилно към диетата, сте загубили 7-8 кг. от теглото си. След третия ден от диетата ще имате повече енергия отколкото преди започването й. Ако желаете да я повторите, направете пауза от два дена.

Тази седемдневна диета може да се прилага толкова често, колкото желаете. Ако се придържате правилно към нея, организмът ви ще се пречисти и ще се чувствате по-добре. По време на диетата няма да усещате неспокйство и умора.

Това е бърза диета за изгаряне на мазнини и тайната е това, че изгаряте повече калории, отколкото приемате. Строго се забранява употребата на алкохол и диетата трябва да бъде прекъсната най-малко 24 часа преди да се консумира алкохол.

Можете да питете кафе (шврац), но след  третия ден желанието ви за кафе ще изчезне.

Тази диета може да се повтаря. Тя ще подобри физическото ви и духовно състояние на организма ви.

СТРОГО Е ЗАБРАНЕНО: хляб, газирани напитки, пържени напитки.

Read 1746 times Последна промяна на Вторник, 22 Август 2017 10:32
Оценете тази статия
(2 гласували)