Какво да правим при нарастваща Луна?

              Здравейте!
              При нарастваща Луна нашият организъм натрупва енергия и набира сили.

              Именно в този период е нежелателно да разхъврляме своите сили, тъй като имунитетът отслабва, организмът труно поняса дори незначителните натоварвания.
Колкото повече е нарастнала Луната, толкова по-малка е вероятността от успешен изход от всяка операция. Раните зарастват трудно и може да останат белези.


             През това време организмът задържа течности, които често е трудно да изведете от организма с помощта на диуретици, усилва максимално поетата храна и отлага за запас, колкото се може повече. Затова е добре да се ограничавате в храната, за да не натрупвате излишни килограми. Яжте повече плодове и сурови зеленчуци и се постарайте да ограничите употребата на сол.
            Водете активен начин на живот, ходете на масаж, използвайте ароматотерапия, тя в този период е най-ефективна. Започнете процедури, които поддържат тялото.

             Ако искате да отслабвате, обърнете внимание къде се намира Луната. Ако тя преминава през знаците с Огнена стихия (Лъв, Овен, Стрелец), организмът има нужда от повече протеини както животински, така и растителни. Ако Луната се намира в знаците със Земна стихия (Дева, Телец, Козирог), организмът изисква повече сол. В това време тя отива за подобряването състава на кръвта. Само не злоупотребявайте особено ако имате противопоказания. Ако Луната е в знаците на Въздушните стихии (Везни, Близнаци, Водолей), включете в порциона си повече мазнини от растителен произход. Когато Луната преминава през знаците с Водна стихия (Скорпион, Рак, Риби), организмът се нуждае от въглехидрати.
               Според астрологията на растяща Луна всяко дело ще донесе в бъдещето успех. Това е най-благоприятното време за учение, зачеване на деца, инвестиране на пари.

Последна промяна на Петък, 07 Юни 2019 21:02
Оценете тази статия
(3 гласували)