17 Октомври

Спешни пари

Written by 

За изпълнението на дадената техника ще са ви необходими:
- свещ;
- лист хартия;
- паричен купюр (колкото по-голям, толкова по-добре).
Избирате време, когато нищо и никой няма да ви отвлича.
Сядате удобно, отпускате се. Правите дълбоко вдишване и издишване. Освобождавате се от всички грижи и мисли. Влизате в състояние "тук и сега".
На листа пишете: "Аз лесно получавам ХХХ лева ($,€,?) до .... (дата) по най-комфортния, благоприятен и безопасен начин".
След това върху листа слагате купюра, отгоре слагате свещта, запалвате я и повтаряте желанието, което сте написали на листа.
След това затваряте очи и си представяте, че вашето желание се е превърнало в топка от енергия. Започвате да го повдигате нагоре, през купюра, основата на свеща, пламъка.
Когато топката се издигне над свещта, представете себе си как вие се помествате в нея и се издигате нагоре във Вселената.
Представете себе си  в пространството, изпълнено с Божествена енергия и пред вас се появява Създателя или Божество, което вие се покланяте: Тара, Буда, Исус или Божествата от Ци Мен.
Обърнете се към това, което ще чуе молбата ви. Помолете го за тази сума, която вие нужна. Разкажете за какво ви е тя и какво ще правите с нея.
Представете си как внимателно, кимайки се притеглят към вас парите. Усетете ги. Почувствайте мириса, текстурата, шумоленето.
Поблагодарете.
Съхранявайки усещането на парите в ръцете, представете си, че вие ги разполагате около свещта, над купюрите и листа.
Представете си тази картина много точно необходимата сума пари пред вас.
Още един път поблагодарете на Висшите Сили. Направете вдишване и издишване.
Отворете очи.
Свещта трябва да догори или поне да погори - от половин до два часа.
След това листа и купюра трябва да сложите на парично място: сейф, портфейл, банков сейф, ковчеже.
Когато желанието се изпълни, листа трябва да изгорите и да го разпръснете с благодарност на вятъра, а купюра да обмените или да похарчите.
Техниката е силна.
Но ключът за успеха е в състоятието и отпускането. Ако вие в процеса се отвличате, съмнявате се, мислите за времето или за домашния любимец, то едва ли ще получите нужния резултат.
Надявам се, че тази техника ще ви бъде полезна и вие ще я пробвате.

Read 1948 times Последна промяна на Събота, 01 Юли 2017 18:24
Оценете тази статия
(1 Vote)