26 Ноември

5 главни закона на паричния късмет

Written by 

5 главни закона на паричния късмет


1. Правилни цели и правилни планове.

Банално? Всички, знаят че спортът е полезен, но не всички се занимават с него. Така е и тук. Ако вие сте отишли в магазина и вие нямате цели и нямате план, то можете да блуждаете между регалите целия си останал живот - без нищо да купите.
А ако знаете какво искате, то точно в този магазин отивате в отдел Деликатеси и бързо взимате 2 л прясно мляко и 2 кофички с кисело. Бързо и ясно.
А защо тогава при много хора всичко е така аморфно, разлято и неконкретно? По аналогия с млякото: на мен ми е нужно нещо мокро и обезмаслено. Смешно? А много от хората живеят така: без да се замислят нито веднъж.

2. Мощна лична енергетика.

Откъде ще дойдат парите в живота ми и другите блага, ако тялото ми лежи неподвижно на дивана?
Предполагам, че и вие знаете много случаи, в които пъргави и подвижни хора рано или късно получават в живота си това, което искат.

 

3. Чиста парична карма.

Въпрос на въпросите. Много не знаят какво е това, други поназнайват нещо, но не вярват наистина, че това съществува. Толкова е просто, ако свържем социалната аналогия, без да е нужно да се ходи на врачка, едно дете от семейство на алкохолици или бездомни, с голяма вероятност едва ли ще стане Рокфелер.

Примерно така работят и кармичните канали. Ако някой в семейството ви е навредил на вашия род, то този негов отпечатък се влачи до наши дни и прави живота ви нещастен, въпреки че ние не сте виновни затова. Това е равносилно на наследствеността.

Все пак, ако се следват правилните стъпки, то може и да се запътите към Рокфелер. Подобни случаи са известни, пък било то и редки.

 

4. Парични закони, и по - точно - тяхното съблюдаване.

Сами разбирате, че не само в Наказателния кодекс незнанието на закона не ви освобождава от отговорност. С парите е същото. Има множестно доказани във времето и вековете парични закони, които винаги работят и нарушенията им води на чиста вода и яма. Вие всички знаете закона на 10% процента. Помогни на хората да си платят техните сметки и твоите винаги ще бъдат платени. Мога да изброявам още дълго време. Но не смятам, че тук е мястото.

 

5. Предназначение

Колко от вас някога са се замисляли за своето предназначение? Веднъж? Един път на ден? Или на час? Всеки различно.
Оказа се, че има специални техники, които могат да ви позволят да намерите вашето предназначение с голяма доза на вярност. Ще ви споделя повече - не е просто Предназначение, а така наречения "облак от предназначения", но затова малко хора знаят, а тези, които знаят - по-добре да си мълчим.

Read 2371 times Последна промяна на Събота, 15 Април 2017 17:26
Оценете тази статия
(4 гласували)