05 Март

14 тайни съвети за щастливи отношения по Фън Шуй

Written by 

14 тайни съвети за щастливи отношения по Фън Шуй

Разбери всички тайни на своя дом

 

 
  Вашият коридор (или първото помещение след входната врата) трябва да бъде просторен и светъл. Тази енергия отговаря за главата на семейството. Махнете всички блокажи от там.
   Намерете северо-западния сектор. И ако в него са попаднали тоалетната или кухнята, може това да е станало причина за вашата самота или лоши отношения. Домакинята на такъв дом ще й бъде доста трудно да намери своята половинка или пък мъжът ще страда от липса на признание и работа.
   Ако вие сте в "активно търсене", поставете леглото така, че към него да има два подхода, за вас и за вашия партньор. Активирайте пространството на вашите бъдещи отношения.
   Сложете на нощното шкафче до леглото какъвто и да е предмет, който би се харесал на бъдещия ви мъж. Например списание за автомобили.
   За да се предотвратят смущения в отношенията, използвайте легло с един матрак, не използвайте легло или диван с две половинки. Това може да доведе до развод в семейството, или прекъсване на отношенията.
   Оставете в своя шкаф пуст рафт за мъжа ви или сложете какъвто и да е мъжки предмет или дреха (колан или фланелка). Това ще усили янската енергия за привличане на мъж.
   Ако вашето легло докосва стената, където е тоалетната или банята, това ще разваля вашата романтична енергия по време на сън.
 

 

 Ако все пак вашето легло се състои от две части, то за съединение на леглото използвайте червен чаршаф или постелка. Това активира енергията на любовта и романтиката.

   Божурите привличат в живота ви партньор. Ако търсите партньор, сложете една двойка в спалнята свежи или поне на картина. Когато във вашия живот се появи любимия, махнете картината или цветята.
   Активирайте годишната енергия на романтиката. През 2016 г. това е на запад на вашия дом/квартира. Поставете прозрачна метална ваза с чиста вода без цветя. Водата сменяйте ежедневно преди сън.
   За двойки! За да направите вашия живот романтичен и хармоничен, премахнете от спалнята всякакви цветя. Те имат силна янска енергия, което ви пречи на хармоничните отношения.
   Ако вие търсите партньор, във вашия дом не трябва да има картини с изображение на самотни хора. Всички картини трябва да бъдат с изображение на двойки. Поместете в спалнята двойка талисмани - фигурки (2 котенца, 2 кученца, 2 рибки).
   В спалнята не трябва да има разбито огледало, защото то активира енергията на самотата, разрива и разбитото сърце.
   През 2016 г. за привличане в живота ви отношения спете в западната стая на вашия дом, за да активирате рамантичната енергия.
Read 2072 times Последна промяна на Четвъртък, 27 Юли 2017 23:27
Оценете тази статия
(1 Vote)