15 Април

Формули за изпълнение на желания

Written by 

Представям ви няколко техники от Сан Лайт

Формула на парите

Тази техника е много ефективна в тези случаи, когато ви е необходима определена сума пари, при това в кратки срокове. Същността на техниката се състои в това, че в продължение на седмица ежедневно трябва да пишете на хартия фразата: „Космическото изобилие се проявява като поток от пари в моя живот“. При това трябва да я пише 54 пъти нито повече, нито по – малко.
Освен това е много важно да не се отвличате от процеса на писане. Варианта пишете 10 пъти и отивате да пиете кафе.... върщате се пишете още 20 пъти..., не става! Трябва да ги изпишете 54 пъти без прекъсване. И както отбелязахме, всеки ден.

Между другото, не е задължително да го пишете на ръка, можете да го правите и на компютъра, но при условие, че вие действително наребете формулата 54 пъти, а не да я копирате.
Ако искате да получите максимален резултат, най–добре е да правите това упражнеие два пъти в деня сутрин и вечер.

Формула за изпълнение на желания 

Изберете едно най–силно и искрено желание, помислете за него, потопете в него, представете си, че вашето желание се е сбъднало вече!
А сега 108 пъти поред повторете фразата:
"Моето желание е изпълнено. Със сила е то напълнено. Сила дадена от Бог." 
Обърнете внимание на това, че желанието трябва да бъде искрено!!! Т.е. то трябва да бъде именно това, което вие искате в дадения момент, а не това, което трябва.
Да кажем, че трябва незабавно да върнете/погасите дълг, а вие, пу-пу, имате проблеми в личния си живот. И повече от всичко искате всичко да се нареди, но задължително трябва да върнете дълга. Връщането на дълга в тази ситуация не е искрено желание и не трябва да се използва тази формула за изпълнение на желания.

Формула на Благодарността 

Тази формула ви препоръчваме да произнасяте всеки път, когато получавете пари, когато купувате, когато се изпълнява ваше, дори най–малко желание или се случва нещо приятно...
„Благодаря ти, изобилие. Благодаря ти, сила. Благодаря ти, късмет.“

Формула на силата 

"Аз мога всичко." 
Много от вас сигурно вече я знаят, тъй като тя се явява най–популярното съвременно утвърждение. Но да възприемате формулите на Сан Лайт като утвърждение, не е правилно. И дадената форума не трябва просто да я повтаряте, а да я повторите 100 пъти подред.

Формула на радостта 

"Моята радост – да получавам. Моята радост – да давам. (Бог с теб, Бог с мен)" 
Повтаряйте тази формула, когато подарявате или ви подаряват, сменяте, намирате, продавате... В идеалния случай тя трябва да се повтаря ежедневно, минимум 100 пъти, а може и повече.

Read 2667 times Последна промяна на Петък, 07 Юни 2019 20:56
Оценете тази статия
(3 гласували)